joi, 9 iunie 2011

Bijuterii

Aceste bijuterii au fost lucrate pentru doua fete curajoase si mai ales care au vrut sa poarte la petrecerea pentru banchet ceva original.Felicitari fetelor!

Am facut pentru primul set doua variante pentru colier. Am vrut ca Doinita sa se poata hotari mai usor Dupa cum vedeti este realizat din trandafiri de culoare verde cu un contur alb.Nu cred ca mai este necesar sa mai specific ca este realizat din hartie.Pana in acest moment nu stiu care a fost varianta  finala ca sa zic asa si asta pentru ca nu stiu pe care colier din cele doua il va purta.Sigur voi vedea diseara si spun asta pentru ca nu as rata momentul in care toate clasele isi vor etala toaletele la intrarea in restaurant.
Setul contine colier si cercei.

Al doilea set a fost realizat din margele de hartie  in culorile negru si lavanda . Are trei piese colier,cercei si bratara si a fost realizat special pentru Stefi.
Pentru colier veti vedea ca sunt doua variante.O varianta simpla doar din margele si una in care la centru am atasat un trandafir.Colierul pe care il va purta Stefi are un trandafir mai mic.Din pacate nu am fotografii cu el.Bratara in plus fata de colier are intre margele o terminatie in forma de picatura.






7 comentarii:

  1. Delicados e muito bonitos.
    Adorei os tons!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate !!!!:X:X:X:X M-am indragostit.
    Ce talent...ce maini speciale, cata imaginatie.
    Va felicit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaa da, am uitat sa va spun ca datorita dumneavoastra am reusit si eu sa fac cativa trandafiri din hartie, mi-a fost foarte util tutorialul pe care mi l-ati trimis.
    Nu am apucat prea mult timp sa exersez...insa inceputul mi s-a parut bun, dar cand vad ce puteti sa faceti dumneavoastra mi se pare ca ceea ce am facut eu e chiar hidos :-s

    Va promisesem ca va arat poze... http://2.bp.blogspot.com/-PT3V3xfiDio/TcpxfOBSN4I/AAAAAAAAAQ0/89vQxn5lsqE/s1600/DSC_0401.JPG

    http://2.bp.blogspot.com/-s-KqQRFYDL4/TcpxV6K7XiI/AAAAAAAAAQw/xmW4HTTHhPY/s1600/DSC_0375.JPG

    Nu stiu, poate nu folosesc hartia speciala sau ceva se intampla. Am incercat sa imi fac un sablon cu forma florii cu 6 petale, insa parca tot nu iese asa frumos ca la dumneavoastra;

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe bijuterii! Trandafirii sunt deosebiti! Cred si eu ca fost o alegere grea intre cele doua pentru ca sunt atat de frumoase ambele!

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos realizat,sigur au fost mult admirate,succes in continuare

    RăspundețiȘtergere