vineri, 20 mai 2011

Felicitari


Poate ca veti spune ca e cam tarziu ca sa postez felicitari pentru Paste,dar le-am lucrat dupa Paste la cererea unei doamne care a dorit sa le aiba facute pentru anul viitor.Ce e rau in asta? Eu gandesc exact ca si dansa .Intotdeauna trebuie sa fii pregatit. Abia ieri i le-am dus, asa ca le pot posta azi.Ii mutumesc pe aceasta cale pentru faptul ca apreciaza ceea ce lucrez . Sper sa va placa!








Pentru urmatoarele doua felicitari am folosit carton satinat pentru coperta si aplicatii.Pentru fluturasul albastru si  fundalul dantelat la ambele felicitari am folosit hartie colorata obisnuita .Cartoanele satinate imi plac mult si sper ca pe viitor sa lucrez doar cu cartoane speciale.Chiar daca sunt mai scumpe merita investitia .



12 comentarii:

  1. Sunt minunate felicitarile! Si intr-adevar, e bine sa fii intotdeauna pregatit :) Felicitarea cu fluturasul albastru mi-a mers direct la suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoase,pline de culori,sa stii ca si eu cand merg prin magazine cumpar felicitari sau hartie de impachetat si cand e nevoie le folosesc,e drept ca uneori uit de ele si cumpar altele,ha,ha,ha
    o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc tuturor pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  4. WOW fantastic cards, beautiful colors and arrangements!!!
    Paula

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. Ti-am acordat un premiu de "Cel mai bun nou blog" pe blogul meu. Regulile sunt: Sa scrii pe blogul meu cum ai ajuns sa faci ce faci (daca ai o pasiune pe blog) sau daca nu, sa scrii pasiunile tale. Te astept cu un raspuns pe blogul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Удивителни неща!!! Нямам думи да изкажа възхищението си - при теб се чувстмам като в цветна приказка, обожавам картичките ти с цветя! Моите най-искрени поздравления и адмирации ! Развам се, че мога да те навестявам и да се радвам на творенията ти!
    Поздрави, много усмивки и слънчево на строение от България и от мен! Дани, Цветни фантазии!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoase felicitarile. Va felicit pentru ca ati ales sa lucrati pe cont propriu !
    Am un blog, puteti sa scrieti un articol pe el special, in care sa dati cateva informatii despre ce anume confectionati manual: bijuterii, felicitari etc. ? Pot trece un link catre blog sau datele dvs. de contact.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua!

    Sunt intr-adevar superbe!
    Daca nu va suparati, dumneavoastra va cumparati fasiile de hartie pentru quilling din orasul in care locuiti? Daca d,a de la ce papetarie ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Anonim,
    O singura data am cumparat hartia pentru quilling si asta din curiozitate.Nu folosesc decat hartie taiata de mine,asa este mai ieftin si mai practic.In plus nu sut conditionata de lungimea sau numarul de fasii ca atunci cand le cumperi.Pentru mine a fost mai comod sa mi le tai eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc si mult spor in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  11. Le taiati cu mana sau cu o masina speciala?

    RăspundețiȘtergere