miercuri, 4 mai 2011

Felicitare cu rosu

    Chiar asta este, o felicitare cu rosu asa cum a fost si dorinta prietenei mele Georgiana.Sper sa fie multumita de rezultat.Eu sunt.
    Asa cum v-am obisnuit ,am folosit doar carton satinat.Pentru coperta STRADEAM OPAL iar pentru aplicatii SIRIO PEARL RED FEVER si ZED COBALT LILAC DIAMOND.Se lucreaza foarte bine cu tipul acesta de hartie  insa are si un inconvenient ,nu se lipeste cu orice fel de lipici si trebuie sa fii atent ca sa nu ai surprize si sa se deslipeasca.




Am o coala care mie imi place mult si m-am gandit ca ar fi bine sa incerc felicitareA si cu o  alta culoare.Adevarul este ca si acest model a fost facut  special pentru cineva asa ca a fost o experienta placuta si imi doresc sa placa .Astept sa vad care v-a place mai mult .De data asta am folosit in plus carton WOODSTOCK ARANCIO pentru flori (cred ca reciclat) si pentru frunze SIRIO PEARL MERIDA KRAFT(satinat).







Am facut cutiute pentru amandoua felicitarile insa nu am imagini decat cu una dintre ele                           .



9 comentarii:

  1. What a beautiful card, love the rose, and love the color of it and the card!!!!
    Paula

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks, Paula. Your assessments means a lot to me.

    RăspundețiȘtergere
  3. Carmen,
    Lindo cartão. As flores bem diferentes e belas.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumoase

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos,oricine ar dori sa primeasca

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari Carmen ,nu-mi imaginam ca din hartie se pot face astfel de minunatii,esti o artista mai lasat cu gura cascata,mai cunosc o blogherita la fel de talentata pe Miha-biju,ea lucreaza bijuterii,vitralii si multe altele,am sa-i arat blogul tau fetitei sunt sigura ca o s-o impresionezi

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc,Doinitza.Ma bucur ca iti plac lucrarile mele.Imi place si ce faci tu in bucatarie.Cat de curand am sa iti arat ca pot face si torturi din hartie.Sper ca iti va placea!

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru ziua fetitei mele as trimite cu placere una din felicitarile astea,o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  9. Oricand ai nevoie de ceva ,cu cea mai mare placere,Ina.

    RăspundețiȘtergere