luni, 18 aprilie 2011

Tablouri

    A trecut cam mult de cand nu am postat .Revin  acum cu un model  quilling care sper sa va placa.Am facut acest model pentru  a fi oferit participantilor la intalnirea de 40 ani de la terminarea facultatii.Foarte frumos gestul.Persoana care organizeaza intalnirea a vrut ca toti sa  aiba o amintire placuta si pentru ca intalnirea are loc in orasul natal,Corabia,toti sa primeasca o corabie.La inceput nu prea am fost incantata vizavi de model dar in momentul in care am hotarat care va fi modelul totul s-a schimbat.Trebuie sa ii multumesc lui Helen si Paulei care m-au ajutat sa ma hotarasc.Partea cea mai grea nu este modelul in sine ci faptul ca toate tablourile au trebuit sa fie identice .


  Pentru rame am folosit carton satinat sirio pearl merida, cu o textura frumoasa care a dat un plus de eleganta modelului. Am lucrat mai mult decat preconizam, insa a meritat .

7 comentarii:

  1. Pe langa faptul ca ai un talent deosebit mai posezi o rabdare extraordinara...asa ca eu cred din tot sufletul ca meriti acest premiu virtual.Te astept sa-l ridici de pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Really sharp looking, must of taken you a long time to make all of them, Nice work!!!!!
    Paula

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult pentru premiu,Anisoara.Chiar si virtual pentru mine are o importana deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Carmen,

    Que trabalho maravilhoso!
    E você o fez várias vezes.
    Uma excelente semana para você!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am descoperit intamplator bloguletul tau..:)stiu ce inseamna sa lucrezi cu pasiune,suflet si rabdare..se reflecta lucrul acesta foarte bine in creatiile tale!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce pot sa spun ,nici ceea ce faci tu este la indemana oricui.Trebuie sa iti placa mult ceea ce faci si mai ales sa cauti in sufletul tau ceea ce parca da viata obiectului respectiv.Bebelusii tai parca abia s-au nascut,atat de bine arata.
    Felicitari si tie !!

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt super. Imi plac mult de tot. Sunt la fel de frumoase ca niste tablouri pictate ...

    RăspundețiȘtergere